flag Судова влада України

Територіальне управління Служби судової охорони у Полтавській області

10 жовтня 2023, 16:30

Охоронці Феміди Полтавщини прийняли участь у фізкультурно-оздоровчому заході

пам’яті загиблого захисника України

 

   7 жовтня на території Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка", за сприяння Полтавської обласної державної адміністраціїУправління молоді та спорту Полтавської ОВА та Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, відбувся обласний фізкультурно-оздоровчий захід пам’яті загиблого захисника України Євгенія «Малі» Браха.

   Метою заходу було вшанування загиблих захисників та захисниць України виконанням спортивного кросфіт-комплексу «Малі», розробником якого став співробітник Служби судової охорони Полтавщини Аміль Бабаєв.
   Захід зібрав понад 650 спортсменів з різних населених пунктів не лише Полтавської області, а й інших регіонів нашої країни.
   Співробітники Служби судової охорони Полтавщини не лишились осторонь та долучились до вшанування подвигу загиблих героїв виконанням спортивного комплексу.
   Також усі учасники заходу змогли задонатити кошти на потребу одного з бойових підрозділів ЗСУ, який боронить рідну землю в запеклих боях на фронті.
 
  Інформацію про захід було поширено декількома національними та регіональними джерелами, а також у загальнодоступних пабліках. Ці публікації доступні за посиланнями:
   0532.ua