flag Судова влада України

Між Службою судової охорони та Національною школою суддів України започатковано цікавий проєкт

05 листопада 2019, 14:31

Як спілкуватися із суддями, працівниками апарату суду та громадянами, що робити в екстремальній непередбачуваній ситуації під час судового процесу та багато інших нагальних питань  порушили керівники територіальних управлінь Служби, спілкуючись із представниками Національної  школи суддів України.

Ми в одній системі правосуддя, –  сказав Голова Служби судової охорони, знайомлячи  присутніх із представниками Національної школи суддів України.

Співпраця Служби судової охорони, судів та органів системи правосуддя забезпечить порядок під час судових процесів. І звичайно, кожний працівник Служби розуміє, що  його доброзичливе ставлення до всіх учасників судового процесу – це запорука ідеальних партнерських стосунків між судовою системою, громадянами та Службою судової охорони.

Адже Служба судової охорони будується й розвивається, аби бути надійним захисником судової  гілки влади та громадян України, які братимуть участь у судових процесах.

Проректор Національної школи суддів України Володимир Мазурок впевнений, що лише з допомогою Служби судової охорони буде забезпечена безпека всіх учасників судових процесів.