flag Судова влада України

Робоча зустріч з представниками Організації Об’єднаних Націй в Україні

23 вересня 2024, 17:43

 

23 вересня в Службі судової охорони відбулась робоча зустріч з представниками Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні


Від іноземних партнерів у зустрічі взяли участь Федеріка ДІСПЕНЦА (Federica Dispenza) – в.о. програмного менеджера Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні, Роман ХАЩЕНКОВ – координатор з громадської безпеки та соціальної згуртованості, Іван ГОНЧАРУК – спеціаліст з питань верховенства права та доступу до правосуддя, Ірина ЛЕГКА – аналітикиня з питань верховенства права та доступу до правосуддя.

З боку керівництва судової охорони ключовими спікерами виступили Голова Служби судової охорони полковник Служби Павло МАЛИХІН, заступник Голови Служби (з організаційно-управлінської діяльності) полковник Служби Петро ТАЛПА, начальник управління організації служби ЦОУ Служби полковник Служби Олександр ЄРЬОМІН та радник Голови Служби полковник Служби Катерина ТІТУНІНА.

Під час зустрічі іноземних партнерів було ознайомлені із завданнями Служби на об’єктах органів та установ системи правосуддя, а також перспективами розвитку Служби.

Ключовими питаннями обговорення були: можливість ефективної співпраці ПРООН в Україні та Служби судової охорони, зокрема у питаннях доступу до правосуддя для населення, громадської безпеки та соціальної згуртованості, як на рівні держави, так і на регіональному рівнях.

Під час обговорення оприлюднених питань представники ПРООН в Україні зазначили, що організація зацікавлена в подальшому розвитку Служби судової охорони, посиленні спроможностей Служби, зокрема у питаннях пов’язаних з поліпшенням доступу до правосуддя для населення, особливо для найбільш вразливих груп, а також готові підтримати нові проєкти щодо реалізації стратегічних пріоритетів Служби, закладених у Стратегії розвитку Служби судової охорони на 2023-2026 роки, на позиційному та операційному рівнях.

 

Служба судової охорони

UNDP Ukraine / ПРООН в Україні