flag Судова влада України

Безповоротна втрата Служби судової охорони

16 липня 2024, 13:54

11 липня 2024 року, боронячи нашу землю від російської навали, загинув наш побратим  Павло МАНТУЛА.

На службу до територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області Павло прийшов майже із самого початку його формування, у квітні 2020 року. Він характеризувався як розумна та чуйна людина, тому завжди був прикладом для своїх колег.

Після початку повномасштабного вторгнення, Павло для себе вирішив іти і захищати свою країну зі зброєю в руках. З цією метою він успішно пройшов конкурс до одного із спеціальних підрозділів Національної поліції України, та після проходження навчання був направлений на передову.

11 липня 2024 року, за день до свого тридцятиріччя, виконуючи бойове завдання у районі м. Торецьк Донецької області, у наслідок артилерійського обстрілу Павло отримав смертельне поранення. З поля бою Павла евакуйовував його бойовий товариш - Сергій, з яким вони разом проходили службу в ТУ ССО в Дніпропетровській області, а в подальшому в одному підрозділі НПУ. Сергій також отримав осколкове поранення кінцівок, але не зважаючи біль, він не залишив свого побратима на полі бою.

Гордимося нашими героями!

Слава Україні! Героям слава!