flag Судова влада України

Викладачі Навчального центру Служби судової охорони взяли участь у Міжвідомчому круглому столі «Взаємодія заради перемоги»

10 квітня 2024, 15:10
10 квітня викладачі Навчального центру Служби судової охорони взяли участь у Міжвідомчому круглому столі «Взаємодія заради перемоги», що проходив на базі Національної академії Служби безпеки України.
 
До участі у заході були запрошені керівники та працівники практичних підрозділів, зацікавлених у професійному розвитку особового складу, керівників закладів вищої освіти та представників структурних підрозділів ЗВО, які відповідають за підготовку кадрів для сектору безпеки і оборони України.
 
 
Метою заходу оголошено оновлення підходів до підготовки особового складу, обговорення завдань, покладених на складові сектору безпеки і оборони, та пошуки шляхів взаємодії в умовах відсічі агресії рф.
 
 
«Обговорення актуальних викликів професійного розвитку особового складу та особливостей координації дій складових сектору безпеки і оборони в умовах війни - необхідна складова у взаємодії представників різних відомств», зазначив начальник Навчального центру Служби судової охорони підполковник Служби Руслан КРИВОНІС. «До того ж цікавими стали презентації сертифікатних програм та досвід міжнародного співробітництва у сфері післядипломної освіти працівників сектору безпеки і оборони».