flag Судова влада України

Інформаційно - просвітницька лекція від співробітниці Служби судової охорони

13 квітня 2024, 20:13
«Розуміння гендерної рівності в діяльності правоохоронних органів» - саме таку назву мав інформаційно-просвітницький захід, який був організований для здобувачів вищої освіти факультетів № 1, № 4 і № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ.
 
 
В рамках цього заходу співробітниця територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області Катерина Григоренко розкрила ключові аспекти гендерної рівності та інтеграції гендерної політики у діяльність правоохоронних органів.
 
 
Також Катерина наголосила на важливості поваги до кожної людини, незалежно від її статі, що є фактичним втіленням у життя конституційного принципу рівності.
 
 
Захід розкривав надзвичайно актуальну тематику, оскільки врахування гендерної складової у діяльності Національної поліції України є важливим чинником побудови безпечнішого середовища, оскільки безумовне дотримання принципу рівності, зокрема й у гендерному аспекті, є важливою складовою забезпечення свободи від насильства та захисту прав людини.
 
 
Служба судової охорони: твоя безпека – наша робота!