flag Судова влада України

Чергова допомога воїнам: це наш шлях до Перемоги!

29 березня 2024, 09:00

Завершуємо тиждень допомогою нашому війську. Так Служба судової охорони передала ще 10 FPV-дронів Центру спеціального призначення Національної гвардії України «Омега». Вони одразу вирушили на бойову роботу. Це результат збору коштів охоронцями Феміди та профспілкою Служби судової охорони. За що їм велика подяка!!!

На запит бійців, які нищать ворога на найгарячішому напрямку уже закуплено 20 бойових пташок (FPV-Jalo7 та FPV-Jalo10) на загальну суму 409 500 грн, які уже допомагають нищити ворога. «Кожен внесок у нашу Перемогу ще на крок наближає до кінцевої мети. Тому важливо продовжувати підтримувати українських захисників усіма можливими способами», - зазначив Голова Служби полковник Служби судової охорони Павло Малихін.

Співробітники Служби судової охорони з перших днів повномасштабного вторгнення непохитно боронять нашу свободу у складі підрозділів українського війська. На жаль, серед нашого колективу також є безповоротні втрати – 23 судових охоронці віддали свої життя за рідну країну у боротьбі з ворогом Дякуємо кожному та кожній!

Працюємо далі! Разом до Перемоги!