flag Судова влада України

З Днем Незалежності України!

24 серпня 2023, 08:00

   Сьогодні Україна переживає часи, коли невпинно гортаються сторінки історії, у якій її народ хоробро виборює свої права на життя у вільній, незалежній, соборній державі!
   Цього року наша держава святкує 32-річчя своєї незалежності, яка майже 10 років виборюється зі зброєю в руках українських синів і дочок, серед яких є і співробітники Служби судової охорони.

   Надійним тилом для тих, хто на передовій та у складі ЗСУ, є охоронці Феміди, які перебувають на своїх постах в органах правосуддя, насамперед на Донеччині, Харківщині, Херсонщині, Чернігівщині, Сумщині, Миколаївщині та інших регіонах, наближених до територій активних бойових дій.

   Вони, вірні своїй присязі, з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України гідно несуть службу, рятують людей, охороняють громадський порядок не тільки в судових установах, а й на багатьох об’єктах критичної інфраструктури.

   З честю та гідністю вони продовжують відстоювати найдорожчі цінності, виконувати свій обов’язок – служіння українському народові. У серці - з жовто-блакитними кольорами, що символізують мужність і силу, хоробрість і відданість, міць і нестримність.

   Схиляємо голови та вшановуємо пам’ять героїв, які поклали життя і залишилися вірними народу України і своїй присязі.

   З Днем Незалежності України!
   Слава Україні!