flag Судова влада України

З Днем Державного Прапора України

23 серпня 2023, 08:00
   Держава має незмінні атрибути, такі як Герб, Гімн та Прапор.
Непохитне поєднання уособлює історичний код, що сягає давніх часів та зберігає велич нації в державі, де гармонійно поєднані законодавча, виконавча та судова гілки влади.
   Наш прапор віддзеркалює усю могутність незалежної держави та її вільних громадян, де права та свободи є найвищою цінністю, кожен справедливо очікує на законний захист своїх прав, а також на їх відновлення через суд у разі порушення. Наш стяг символізує для кожного воду та вогонь, блакить та лани, духовне та земне. Водночас від кожного з нас, як патріота своєї держави, залежить захист та збереження Державного прапора України.
   Від Штандарта й до невеличких прапорців у руках маленьких українців, від бойових знамен ЗСУ до прапора, що біля Батьківщини–Матері, – у будь-якій своїй формі він об’єднує та надихає кожного з нас.
   Біля будівель органів та установ системи правосуддя майорить прапор, з яким відбувалося проголошення Української державності 1917-го, 1941-го та 1990 року. Захист кожної із цих будівель забезпечує Служба судової охорони.

   На шляху до великої Перемоги ми обʼєднуємося, зокрема, і навколо Прапора з Україною в наших серцях.