flag Судова влада України

28 червня - День Конституції України

28 червня 2023, 08:00

Шановні колеги, друзі, побратими!

   Дата 28 червня глибоко закарбована у серці кожного українця. Вона символізує волю, свободу, незалежність та демократичність. Вона нагадує нам про величну історію українського народу, його боротьбу за вільне майбутнє.

   27 років тому Україна обрала свій шлях свободи, розвитку та європейських цінностей, затвердивши Конституцію України, як Основний Закон, за яким живе та працює кожен українець.

   Вже другий рік поспіль Україна зустрічає День Конституції в умовах кровопролитної війни – найбільшої з часів Другої світової. І у цій віні кожен українець доводить, що готовий віддати свої життя за терміни, які захищає Основний Закон – територіальну цілісність, суверенітет та незалежність.
   Служба судової охорони з першого дня свого створення і до сьогодні підтримує основні демократичні цінності, прописані в Конституції України та у складі українського війська веде боротьбу з ворогом, стоячи на захисті прав і свобод кожного українця й українки. Адже сьогодні у всіх нас одна мета та ціль - захист нашої свободи й незалежності та Перемога України.

    Щиро вітаю кожного українця з Днем Конституції! Мирного неба, міцного здоров’я та чудового настрою! Нехай усі родини дочекаються українських захисників додому з радісною звісткою – Україна перемогла! Слава Україні!

З повагою

Т.в.о. Голови Служби судової охорони                                         Віктор МОРОЗ