flag Судова влада України

Менський районний суд Чернігівської області перейшов під варту Служби судової охорони

14 червня 2023, 15:36

Менський районний суд - під пильним наглядом судових охоронців Чернігівщини

Це вже 24 установа правосуддя регіону, де громадський порядок забезпечуватиме професійна судова охорона.
Заступник начальника територіального управління (з організації діяльності) Служби судової охорони у Чернігівській області полковник Служби Олег Головешко представив колективу суду нових співробітників, подякував за виказану довіру і коротко окреслив функціонал судових охоронців.

- Ми планомірно продовжуємо розширювати географію діяльності Служби. Менський суд - перший в цьому році новоприйнятий об'єкт, - зауважив офіцер. - Наші співробітники пройшли серйозний конкурсний відбір, курс спеціалізації та стажування і готові застосовувати професійні вміння в інтересах безпеки судочинства і усіх громадян, які звертатимуться за послугами суду.
У свою чергу т.в.о. голови Менського районного суду Оксана Парфененко привітала нових співробітників з початком служби.
- Ми радо приймаємо вас в колектив. Сподіваюсь, що це буде не просто співпраця, а ви станете повноправними членами нашої команди і завдяки вам ми почуватимемось у цілковитій безпеці, - зазначила суддя.
На згадку про знакову подію охоронці Феміди вручили символічний знак та привітали колектив квітами.

Відомо, що справедливість та неупередженість правосуддя багато в чому залежить від спокійної атмосфери в суді. Особливо актуальним це стало в умовах воєнного часу. Від початку повномасштабного вторгнення особовий склад територіального управління Чернігівської області ані на мить не припиняв повноцінно виконувати службовий обов`язок по забезпеченню надійної охорони об'єктів системи правосуддя.