flag Судова влада України

Служба судової охорони як героїчна організація

09 червня 2023, 16:50

Підрив Каховської ГЕС є найбільшою екологічною катастрофою цього тисячоліття яка сталася в наслідок збройної агресії росії. У цей небезпечний момент співробітники Служби судової охорони виявили свою велику вагу та відповідальність.

Колектив територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області не залишився осторонь трагедії, яка сталася на Каховській ГЕС.
Зібрані речі, ковдри, подушки та інші речі першої необхідності охоронці Феміди Миколаївщини передали до центру допомоги постраждалим від затоплення регіону внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС який розгорнув свою діяльність у Миколаєві.

Дії співробітників Служби під час надзвичайної ситуації, спричиненої затопленням Каховської ГЕС, свідчать про високий професіоналізм та гуманізм їхньої роботи. Ці люди ризикують власним життям, щоб врятувати інших, і вони заслуговують на повну вдячність та шану.

Співробітники судової охорони довели, що вона не тільки здатні забезпечити правоохоронну безпеку в судочинстві, але й бути справжніми героями, готовими стати на захист своїх співгромадян у найскладніших ситуаціях. Їхні вчинки є найкращим прикладом солідарності, сили та людяності, які є невід'ємною частиною духу українського народу.

РАЗОМ – МИ СИЛА!
РАЗОМ ДО НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!