flag Судова влада України

Охоронці правосуддя Київщини виявили у неповнолітнього відвідувача суду речовину рослинного походження, схожу на наркотичну

27 листопада 2020, 13:27

Сьогодні, 27 листопада, співробітники Служби судової охорони виявили у відвідувача однієї із судових установ Київщини речовину рослинного походження, схожу на наркотичну.

Подія сталася в Білоцерківському міськрайонному суді Київської області. Неповнолітній юнак у супроводі матері та адвоката прийшов на судове засідання, де розглядалася справа за фактом вчинення ним розбійного нападу.

Під час поверхневої перевірки судові охоронці виявили у нього два згортки із сухою, зеленою, подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичну.

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області обмежили дії юнака та викликали до будівлі правосуддя слідчо-оперативну групу Національної поліції.

В присутності матері парубка-невдахи та його адвоката працівники слідчо-оперативної групи поліції задокументували виявлену співробітниками Служби судової охорони знахідку, склали відповідні процесуальні документи та доправили юнака разом із речовим доказом до відділку поліції.