flag Судова влада України

Оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад співробітників територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області

18 січня 2023, 17:00
Територіальним управлінням Служби судової охорони у Дніпропетровській області оголошено конкурс на заміщення вакантних посад молодшого складу (контролер І та ІІ категорії) з дислокацією:
- м. Дніпро;
- м. Кривий Ріг.
На службу запрошуються чоловіки та жінки віком від 18 років, бажано із досвідом роботи в силових структурах, службі в армії, участі в АТО/ООС.
 
Документи кандидатів для участі у конкурсі приймаються з 18 січня 2023 року по 1 лютого 2023 року (щоденно з 08.00 год. по 17.00 год, перерва на обід з 13.00 год. по 13.45 год.), за адресою: м. Дніпро, жилмасив Придніпровськ, вул. Космонавта Волкова буд. 6 літ. Б, територіальне управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області, кабінет № 314. Електронною поштою на адресу: kadryssodnepr@ukr.net (цілодобово). Практичний етап конкурсу відбудеться 7 лютого 2023 року.
За додатковою інформацією просимо звертатись за телефоном (097) 73 15 496. Нижче наведено умови проведення конкурсів:

Наказ № 33 від 17.01.2023 року «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад співробітників територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області»

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади контролера І категорії відділення взводу охорони підрозділу охорони територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області (4 посади молодшого складу)

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад контролера ІІ категорії відділення взводу охорони підрозділу охорони територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області (2 посади молодшого складу)

Стежте за актуальними новинами Служби судової охорони на веб-порталі Судової влади, у Facebook та на YouTube.